Publisert 16.05.2017
17. mai

Her finn du programmet for den tradisjonelle 17. mai-feiringa på Sjøholt. Det er 8. klasse med foreldre som er ansvarleg for arrangementet.

Ørskog kommune ynskjer både små og store ei riktig fin 17. mai-feiring!

Publisert 16.05.2017
Tom Anker Skrede

Tom Anker Skrede (41) er tilsett som ny reiselivssjef i Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, etter Geir S. Vik som fråtrer stillinga 30. juni for å begynne som ny administrerande direktør i Aalesunds Fotballklubb.

Publisert 11.05.2017
Diskusjonar rundt bordet på forrige styringsgruppemøte, halden på Middelaldermuseet i Ålesund.

Det felles kommunestyremøtet for nye Ålesund skal drøfte namn på den nye kommunen, talet på medlemmer i det nye kommunestyret og mandatet til fellesmenmdna.

Publisert 09.05.2017
Elevpermisjon

Barn og unge har rett og plikt til opplæring. Men når det er forsvarleg, kan kommunen etter søknad gje den enkelte elev permisjon i inntil 2 veker.

Publisert 09.05.2017
Telefonvarsling

Ørskog kommune har teke i bruk telefonvarsling til innbyggarane.

Varslingssystemet gir deg beskjed når noko viktig skjer som berører deg og/eller din husstand.

Publisert 05.05.2017
Elektronisk post

Det er frå sentralt hald lagt føringar for at det offentlege skal sende brev digitalt til innbyggarar og næringsliv. Etter kvart vil du få alle brev frå Ørskog kommune digitalt.

Med ei digital postkasse vil du få samla og lagra all post frå det offentlege på ein stad og du får lest posten din kvar enn du er i verda.

Publisert 02.05.2017
Ørskog

Arbeidsutvalet for nye Ålesund kommune skal blant anna sjå på innspel for å oppdatere intensjonsavtalen for kommunesamanslåinga og planlegge felles kommunestyremøte.

Publisert 27.04.2017
www.nyealesund.no

Lurer du på kva som skjer med etableringa av nye Ålesund kommune? Då bør du følgje med på www.nyealesund.no

Publisert 25.04.2017
Brannmannskapet i Ørskog

Fyrstkomande laurdag, frå klokka 10.00 til klokka 14.00, vil Ørskog brannvesen vise stolt fram sin nye og flotte stasjon! Det er ope for alle, så har du tid, ta med deg heile familien og få ei omvisning.

Vel komne!

Publisert 21.04.2017
Kyr i umarksbeite

Du kan no søke om tilskot frå klima- og miljøprogrammet 2017 (tidlegare kalla informasjonsmidlane).

Møre og Romsdal har fått tildelt kr. 230 000,- i tilskotsmidlar for 2017.