Ferie for alle - haustferie

Ferie for alle - haustferie - Klikk for stort bilete

Eit gratis ferietilbod til barnefamilier med svak økonomi.

Røde Kors i Møre og Romsdal arrangerer ferieturer for barnefamilier som har dårlig økonomi, og en vanskelig livssituasjon. Målet med turen er at familien skal få en ferie- opplevelse sammen. Gi dem et pusterom fra hverdagen der de ikke trenger å bekymre seg for økonomien og skape nettverk med andre familier i samme situasjon.

Målgruppe

Familier med barn i barneskolen, altså mellom 6 og 13 år. Det er nok at 1 av barna i familien er i målgruppen.

Uke 41

Turen gjennomføres 9. – 14. oktober, og går til feriesenteret Merket i Valdres. Alle utgifter er dekket av Røde Kors, og det blir satt opp buss fra fylket som man kan benytte seg av gratis. Reiseledere fra Røde Kors er med på turen, og i Valdres er det lagt opp til varierte aktiviteter både inne og ute gjennom hele uken.

Påmeldingsfrist 21. september 2017

For mer informasjon og påmeldingsskjema, se våre nettsider www.rodekors.no/mr/ferieforalle

Du kan ikke søke til Ferie for alle som privatperson, men må først henvende deg til ditt NAV-kontor, skolehelsetjenesten, barnevernstjenesten, sosialtjenesten eller andre offentlige instanser. De vil hjelpe deg videre og sende inn selve søknaden på vegne av deg og familien.

Du kan også sende e-post til asbjorn.wille@redcross.no på distriktskontoret til Røde Kors, eller ringe på telefon direkte 70 16 08 07 – 902 67 320

Publisert av Ingrid Marie Rekdal Hjelle. Sist endra 18.08.2017