Legevakta i Ålesund og overgrepsmottaket flyttar

Nytt bygg for Ålesund interkommunale legevakt og Overgrepsmottak - Klikk for stort bilete Ålesund kommune

Ålesund interkommunale legevakt og Overgrepsmottak flyttar til Ålesund lokalmedisinske senter på Åse.
Legevakta flytter 21. mars og Overgrepsmottaket flytter 22. mars.

Merk at dette IKKJE gjeld Ørskog interkommunale legevakt. Interkommunal Legevakt i Norddal, Stordal, Vestnes og Ørskog blir som før fram til klokka 22:00 på vekedagar, og mellom klokka 12:00 og klokka 18:00 i helga. Flyttinga gjeld nattlegevakt som Ørskog kommune har vore ein del av i fleire år.

Det som tidlegare var Åse sjukeheim har no vorte renovert. Bygget endrar namn til Ålesund lokalmedisinske senter, og vil i tillegg til Åse sjukeheim huse både Ålesund interkommunale legevakt, Overgrepsmottak og tilbodet Øyeblikkelig hjelp døgnopphold (ØHD).

Slik finn du fram:

Dei nye lokala er framleis på Åse, men innkjøringa er no fra Borgundfjordvegen.

Adresse for bygget:

Åsesvingen 16
6007 ÅLESUND

Legevakta er lokalisert på baksida av bygget mot nord-aust. Det vil vere tydeleg skilting på området. Du kan klikke på kartet for å legge inn eiga køyreretning. Telefonnummeret er ikkje endra, så du kan fortsatt
ringe 116 117 for å kome til legevakta.

Om Ålesund interkommunale legevakt

Ålesund interkommunale legevakt er eit interkommunalt samarbeid mellom kommunene: Ålesund, Skodje, Haram, Sula, Stranda, Stordal, Norddal, Ørskog, Giske og Vestnes.
Legevakta administreres av Legetjenester og akutt beredskap i Ålesund kommune.

Om Overgrepsmottaket

Overgrepsmottaket er eit samarbeid mellom Helse Møre og Romsdal og Ålesund kommune. Mottaket dekkjer heile Sunnmøre. Overgrepsmottaket gjeld for både seksuelle overgrep og vold i nære relasjonar. Overgrepsmottaket administreres av Legetjenester og akutt beredskap i Ålesund kommune.

Telefon: 116 177

Ved spørsmål, kontakt:
Torfinn Vingen, virksomhetsleder for Legetjenester og akutt beredskap, 970 14 452.

Publisert av Ingrid Marie Rekdal Hjelle. Sist endra 20.03.2017