Tilsetting av rådmann i nye Ålesund kommune

TALJE - Klikk for stort bilete

Arbeidet med å finne ny rådmann er i gang til nye Ålesund kommune, og det er rekrutteringsfirmaet Amrop Delphi som har fått tilslaget.

Tilsettinga av rådmann i nye Ålesund skjer etter planen i fellesnemnda sitt møte 5. oktober.

Tre av fem tilbydarar presenterte sine løysingsforslag for rekrutteringsprossen.  Alle viste god fagleg kvalitet, god forståing av oppdraget og hadde relevant erfaring.  Rekrutteringsfirmaet Amrop Delhpi blei vald etter ei totalvurdering  over innhald og kvalitet i tilbodet.

Jobben

Amrop Delphi skal bistå i utforminga av stillingsannonse og –profil for den nye rådmannen, og finne og oppfordre gode kandidatar til å søke stillinga. Amrop Delphi mottar søknadane og gjennomfører intervju i samarbeid med tilsettingsutvalet. Det er ordførarene i dei fem kommunane som utgjer utvalet  saman med ein  tillitsvald som representerer dei tilsette i kommunane.

Rekrutteringsfirmaet skal òg ha samtalar med dei som er rådmenn i dei fem kommunane no.

Vegen vidare

Fagforeiningane i nye Ålesund kommune kom med sine innspel til prosessen 15. juni.

Utlysinga av stillinga startar 22. juni.

Søknadsfristen er 15. august.

Publisert av Ingrid Marie Rekdal Hjelle. Sist endra 22.06.2017