Publisert 09.01.2018
Snøleik

Hurra! Dei 4 avdelingane på Årøyhaugen barnehage har i dag fått seg eigne nummer, og kan no nåast direkte.

Musikkworkshop

Elskar du å spele, og har du lyst å vere saman med andre som føler det på same måte? Kanskje har du lyst å prøve å spele i band?

Då må du ta turen til Musikkverkstaden som har eit tipptopp øvingslokale i kjellaren på Røde Kors-huset på Steinholt søndag 14. januar!

Danseworkshop - NY TID

NB! NY TID: torsdag 11. januar, frå 16.30. til 19.30

Har du ein dans under planlegging, anten åleine eller saman med ein venn eller fleire? Vil du gjerne ha tips for korleis lage ein dans? Ynskjer du å lære eit spesielt dansetrinn?

Då må du ta turen til gymsalen på Lande torsdag 11. januar for ein workshop med Kristy Winsper!

Møte med Mørebenken

Ordførarar og administrasjonar i sunnmørskommunane møtte torsdag 4. januar Mørebenken for å løfte fram viktige tema til stortingspolitikarane frå fylket.

Publisert 02.01.2018
Hjarter

Planlegg de borgarleg bryllaup? Frå 1. januar 2018 er det kommunane som tek over borgarleg vigselsmynde etter sorenskrivaren.

Publisert 28.12.2017
Martinusplassen

Her finn du ei oversikt over ledige tomter i Ørskog kommune.

Gjeldande tomteprisar finn du her (PDF, 201 kB)

Kontakt gjerne Sørviskontoret for meir informasjon (tlf. 70 16 59 00) dersom du vil byggje i Ørskog.

Publisert 28.12.2017
sjekk inn 2017

♥ du Sunnmøre? Lengtar du heim til ho mor? Då vil vi og 32 bedrifter gjerne møte deg på Sjekk inn på Campus Ålesund 28. desember.

Juletre2

Her er oversikt over opningstider i jula for kommunale kontor, bibliotek, SFO og barnehagene, legekontoret, avfallsmottak og henting av avfall.

vannmåler.jpg

Frist for å lese av vassmålaren er ved årsskiftet.

kyrkjealleen

Vi har hatt ein aborist til å undersøke tre langs gangvegen ved Lerkelunden,grunna at ei stor grein falt ned.

Vegen er no opna att for fri ferdsel.