Publisert 05.10.2018
Kristin Øksenvåg

Mobbeombodet er ein uavhengig ressursperson som skal støtte og rettleie barn, elevar og foreldre, slik at dei får ivaretatt retten til eit trygt og godt psykososialt miljø i barnehage og skule.

Publisert 04.10.2018
Logoen til nye Ålesund

Åtte av dei ti stabs- og kommunalsjefane er på plass. To stillingar blir utlyste i oktober.

Publisert 21.09.2018
Skuleelev

Vi ser at det er fleire som har vore inne her på heimesida og leita etter skuleruta, utan hell.

Publisert 21.09.2018
Tatt av vinden

Ørskog Kino har problem med nettsida si, men programmet blir annonsert (som vanleg) i Bygdebladet og her inne under "Kva skjer?"

Publisert 20.09.2018
NAV

NAV Storfjorden endrar opningstid for drop-in (utan førehandsavtale) frå og med måndag 24. september.

Publisert 18.09.2018
Brannmannskapet i Ørskog

Denne veka er det nasjonal brannvernveke der brannøvingar er eit hovudtema - all erfaring viser at det nyttar å øve!
Veka blir avslutta med open brannstasjon her i Ørskog laurdag den 22. september klokka 11-14.

Publisert 14.09.2018
TVaksjonen2018.jpg

Sett av den 21. oktober 2018 til årets viktigaste søndagstur!

Da er nemleg tida inne for årets TV-aksjon. I år går innsamlinga til Kirkens Bymisjon sitt arbeid for å skape eit varmare og meir inkluderande samfunn.

Publisert 13.09.2018
Dei 5 kommunevåpena.

No startar konkurransen om å teikne kommunevåpenet til nye Ålesund kommune. Vil du bidra? Send inn ditt forslag innan 1. november.

Publisert 31.08.2018
Møteklubbe

Ørskog tenesteutval skulle etter planen ha møte måndag 3. september. Men sidan møtetida blir samstundes som folkemøte om Sjøholt sentrum, vedtok dei å utsette møte ei veke.

Neste møte i tenesteutvalet blir altså måndag 10. september klokka 17.00.

Publisert 29.08.2018
Kjærleik for Sjøholt sentrum

Kom og møt arkitektane som skal arbeide med å skape nye framtidsbilete av Sjøholt - dette blir spanande å vere med på!