Publisert 11.11.2017
Barnefattigdom.jpg

Lag og organisasjonar kan no søke om tilskot for å legge til rette for at barn og ungdom i familiar med fattigdomsproblem kan ta del i organiserte aktivitetar på linje med andre barn.

Publisert 06.11.2017
Telefon og e-post

Det blir meldt frå leverandør at dei har problem med telefonlinene og det er for augeblinket ikkje mogleg å ringe inn til kommunen. Vi beklager! Det blir jobba på spreng for å få linene til å fungere igjen.

For å få kontakt med rådhuset, send ein e-post: post@orskog.kommune.no

..eller prøv å ring på att litt seinare.

Publisert 03.11.2017
Fruktfat

Det er to politiske møter i veka som kjem:

Publisert 02.11.2017
the north west

Maria Carmona frå Oslo er tilsett som daglig leiar i The North West. Carmona tek til i jobben måndag 6. november.

Publisert 30.10.2017
HPV.jpg

Alle kvinner som er fødde i 1991 og seinare, får frå hausten 2016 tilbod om gratis vaksine mot humant papillomavirus (HPV-vaksine) gjennom eit toårig vaksinasjonsprogram.
Programmet starta opp i november 2016.
Vaksinen er tilrådd til unge kvinner for å førebyggje livmorhalskreft og forstadium til livmorhalskreft forårsaka av HPV-infeksjon

Publisert 25.10.2017
Influensa

Det er no klart for vaksinasjon av pasientar med auka risiko for komplikasjonar, og andre som ønskjer den. Ørskog legekontor har tilbod om vaksinering alle kvardagar.

Publisert 25.10.2017
Sireneanlegg.jpg

Tysdag 31.oktober i tida 15.00 - 16.00 vil Åknes Tafjord beredskap IKS teste ut sireneanlegget i Sjøholt sentrum.

Publisert 23.10.2017
Informasjonsdag

Er du arbeidsgjevar eller næringsdrivande på Sunnmøre?
Interkommunal arbeidsgiverkontroll held kurs for arbeidsgjevarar og næringsdrivande på Ørskog samfunnshus no komande desember.

Målgruppa for kurset er dei som til dagleg arbeidar med lønnsområdet ved a-melding, skattetrekk og arbeidsgjevaravgift.

Publisert 17.10.2017
Rosebukett

Ørskog tenesteutval handsama i møte 16. oktober saka om Ørskogprisen 2017.

Publisert 17.10.2017
sjekk inn 2017

Sjekk inn 2017 vert arrangert 28. desember på Campus Ålesund i kantina på NMK bygget. Her vert det stands, bedriftspresentasjon, mingling og servering.