Ledige bustadtomter

Her finn du ei oversikt over ledige tomter i Ørskog kommune.

Gjeldande tomteprisar finn du her (PDF, 201 kB)

Kontakt gjerne Sørviskontoret for meir informasjon (tlf. 70 16 59 00) dersom du vil byggje i Ørskog.

Byggefelt Sjøholt vest. Forlenging av byggefeltet Standabøen - Klikk for stort bileteByggefelt Sjøholt vest. Forlenging av byggefeltet Standabøen

Strandabøen (Sjøholt Vest) / Martiniusplassen

Det er ledig bustadtomter i det nyaste byggefeltet til Ørskog kommune, Martinusplassen i Strandabøen bustadfelt.

Tomter som er for sal er merka med nummer (32, 33, 37, 38, 39, 40, 41).

martiniusplassen-sjøholt vest oppdatert juni 2017.jpg - Klikk for stort bilete

Sskarboe.jpg - Klikk for stort bileteskarboe.jpg karbøfeltet

Det er ledig ei tomt (83/68) med utsikt over Storfjorden i eit godt bumiljø.

Skarbø 2.jpg - Klikk for stort bilete

MeFleire ledige tomter i Vaksvika - Klikk for stort bileteFleire ledige tomter i Vaksvika -Hatlen (Vaksvika)

Det er ledig  fleire fine tomter i Vaksvika.
Storleik: ca. 900 - 1100 m²

Tomter som er for sal er merka med nr (7, 10, 11,13, 14, 15, 16, 17)

Me-Hatlen.jpg - Klikk for stort bileteMe-Hatlen.jpg

Andre tomteområder

• Eit nytt bustadfelt med 11 tomter på Amdam er under planlegging av Tor Einar Amdam.
  • Vedrøyrande Iden, skal her gjerast førebuingar til utbygging. Ørskog kommune vil i løpet av 2018 stå for utviding av Idenvegen med gangfelt og belysning.
  • Møre Hus har og eit mindre prosjekt på Reitane som er under prosjektering, og vil bli lagt ut for sal om kort tid.
  • Bårdsgjære er eit større utbyggingsprosjekt som det nok vil ta lengre tid å realisere. Kostnadane til infrastruktur er såpass høge at det må selgast mange boligar/tomter før ein kan sette i gong.
  • "Nabo hjelper Nabo"- K&S Stavseng skal bygge leiligheter på gamle rådhustomta. Prosjektet vil bli byggemeldt 1. halvår i 2018. Prosjektet «Nabo hjelper nabo» legg til rette for eit sentrumsnært bustadområde som er tilrettelagt slik at folk i ulike aldrar og med ulike behov kan vere ein ressurs for kvarandre. Bustadane skal vere estetisk og funksjonelt godt utforma, slik at dei kan vere med å gjere Sjøholt senrum meir attraktivt.
  • For private tomter/hus til sals, er finn.no ein god kanal.
Publisert av Åse Karin Finnøy Gjære. Sist endra 19.01.2018