Sjøholt sentrum - kva er viktig?

Kjærleik for Sjøholt sentrum - Klikk for stort bilete

Kom og møt arkitektane som skal arbeide med å skape nye framtidsbilete av Sjøholt - dette blir spanande å vere med på!

Pengane til dette arbeidet er innsamla gjennom søknadar til fylket og miljødirektoratet:

Utlysing på Doffin

I juli i år vart det lagt ut eit oppdrag på Doffin med tittelen: "Anskaffelse - Parallelloppdrag Tettstadprosjekt Sjøholt sentrum, 2018" Referansenummer: 18/5161

Oppdraget: Gjennom denne anskaffelsen ønsker oppdragsgiver å inngå parallellavtale med to leverandører.
Formålet med avtalen er å dekke kunden sitt behov for underlag og kunnskap til utarbeiding av ny
områdeplan i Sjøholt sentrum, i Ørskog kommune. Samt generere konseptskisser og ideer som skal
inspirere og motivere grunneiere og næringsliv til å satse på Sjøholt.

Det skal jobbast parallelt med både tettstadsutvikling og ein ny reguleringsplan for Sjøholt sentrum. Målet er å lage ein attraktiv stad å både bu, ha næring i og besøke.

Folkemøte

To av arkitekt-gruppene som leverte tilbod til parallelloppdrag «Sjøholt sentrum» er no valgt og arbeidet startar med ein gong med ope møte allereie førstkomande måndag 3. september klokka 18.00-20.00 på Ørskog Kulturhus. Og alle er hjartleg velkomne!

Det blir presentasjon av arkitektane og info om tettstadarbeid, kaffe og muligheit til å spele inn dine tankar og idear. Sentrum på Sjøholt skal være ein god stad for alle i alle aldrar, heile livet.

Innspel?

Arkitektane ønskjer mest mulig informasjon om planar i, og tankar om Sjøholt.

Ønskjer du å møte arkitektane og fortelle om ditt prosjekt/dine idear? Ta kontakt på e-post: runa.klock@orskog.kommune.no

Gå gjerne inn på facebook-arrangementet og marker om du vil vere med på presentasjonen.

Publisert av Ingrid Marie Rekdal Hjelle. Sist endra 13.09.2018