Skuleruta

Ei jente sit ved pulten sin og hel eit forstørrelseglas opp til auget. - Klikk for stort bilete

Vi ser at det er fleire som har vore inne her på heimesida og leita etter skuleruta, utan hell.

Når de er inne på heimesida til Ørskog kommune, så ha i mente at det er temmeleg mykje informasjon som er samla, og vi kan forstå at om ein er inne her berre ein sjeldan gong kan det vere uvant å navigere seg rundt.

Her kan du få litt tips om korleis søke på Ørskog kommune si heimeside.

Skal du ha tak i skuleruta, så kan du til dømes gjere eit av desse følgande to:

• Nytt søkefeltet som ligg øvst i høgre hjørne. Skriv du "skulerute" kjem det opp artiklar som inneheld skuleruta, men vel du den som har (fil) bak seg, kjem du direkte inn på. Eit heitt tips er å ikkje skrive årstal i søket.
  • Gå inn på tenester - skule og opplæring - Ørskog skule. Nedst på sida står det samla ein del linkar, deriblandt SFO-, barnehage- og skulerute 2018-19 (PDF, 112 kB)

Nyttar du siste alternativet, ligg den forøvrig og under barnehagane i Ørskog og skulefritidsordninga.

Publisert av Ingrid Marie Rekdal Hjelle. Sist endra 21.09.2018