The North West har tilsett daglig leiar

the north west.png - Klikk for stort bilete

Maria Carmona frå Oslo er tilsett som daglig leiar i The North West. Carmona tek til i jobben måndag 6. november.

Maria Carmona - Klikk for stort bilete

Ho kan vise til brei erfaring som prosjektleiar både i Noreg og i utlandet, deriblant som tilsett gjennom to av dei største eventbyråa i Noreg; Gyro og Playroom Event.

Erfaring

Ho har tidlegare leia mellom anna marked og kommunikasjon for Nobelkonserten 2017, Justisdepartementet sitt 150-års jubileum og Gjensidige sitt 200-års jubileum. Ho har vore prosjektleiar for sponsing for VG-lista Rådhusplassen og rebranding av Statoil til CircleK. Carmona har hatt mellomleiarstillinger i Øyafestivalen gjennom ni festivalar, og kjem no frå jobben som festivalsjef i Piknik i Parken-festivalen i Oslo.

- Styret i The North West er svært glade for å kunne knytte henne til denne satsingen, sier styreleder Knut Flakk. Med sitt nettverk og sin kunnskap vil Carmona være en uvurderlig kapasitet for å utvikle og gjennomføre The North West.

The North West

The North West skal vere ein arena og nasjonal møteplass for by- og regionsutvikling. Målet er å hente inn dei beste tenkerane lokalt, nasjonalt og internasjonalt for å belyse tema som gir svar på korleis regionen skal få eit berekraftig og variert arbeidsliv med gode utdannings-, kultur- og naturtilbod.

Fyrste arrangement går av stabelen 18.-21. april 2018.

Professor i urbanisme, Richard Florida er allereie booka til opninga av The North West 18. april.

The North West AS er eit ikkje-kommersielt selskap som skal bidra til å skape vekst og utvikling og gjere regionen til eit kraftsenter. Det er kommunane Haram, Giske, Sandøy, Skodje, Sula, Ørskog og Ålesund og Møre og Romsdal fylkeskommune som står bak The North West.

Styret består av representanter frå privat og offentlig sektor og fra akademia.

Publisert av Ingrid Marie Rekdal Hjelle. Sist endra 14.11.2017