Tøffaste brannmannskapet!

Ørskog brannmannskap i aksjon - Klikk for stort bilete

Brannmenn frå Ørskog storimponerte under filminga i går! Om du vil vere med på flashmob'en, møt opp ved dammane på byfjellet Aksla,
laurdag 9. juni klokka 12.00-14.00!

 

Høstscena og Teatret Vårt, i samarbeid med Panta Rei danseteater og nye Ålesund kommune, arrangerar flashmobs 6.–9. juni i Ålesund og omegn.

Hendinga skal filmast og klippast saman av ein profesjonell filmregissør floge inn frå England. Det er gratis for nye Ålesund å få laga filmen, og den kan i etterkant brukast som vi vil.

 

Regionen vår er i ferd med å gjennomgå store endringar, og i samarbeid med nye Ålesund kommune, ynskjer Høstscena Festival å bidra til å synliggjere alle som er viktige for dette fellesskapet. I dagane 6.-9. juni vil ulike miljø involverast i ein flashmob, og deriblant vart brannmannskapet vårt filma i går - og storimponerte! Det var satt av to timar, men trinna satt inne med karane og det heile var unnagjort på ein time. Well done!

Om innbyggarane har lyst å vere med, er det siste sjanse no på laurdag:

  • Laurdag 9. juni klokka 12.00–14.00 i Ålesund ved dammane på byfjellet Aksla. Køyr saman og parker ved Aksla stadion! Det er smal veg utover mot Fjellstua og mange turister på vegane.
     

 

Om dansen

Denne dansen kan også gjerast sittande, om nokon treng det. Då gjer du berre armbevegelsane.


Her er ein øvingsvideo til dansen vi skal danse:


Øvingsvideo!


Om nokon ynskjer å vente med å lære dansen til de kjem til innspilling, så er det heilt greit. Det vil vere instruktørar på staden som er vane med å jobbe med alle typar gruppe. Dei får alltid eit hyggeleg resultat på film!

Flott om de kjem til innspillinga med mykje energi, glede og «guts». Vi er ikkje ute etter dei beste danserane, men å vise at alle kan danse!

Om de lurer på korleis filmen kan bli sjåande ut, sjå på denne frå Ål:

 

Flashmob frå Ål på Facebook

 

Om prosjektet

Filmen er ein del av det nasjonale TILT-prosjektet som har som mål å få store delar av Norge til å danse eller sjå dans. Prosjektet er støtta av Sparebankstiftelsen DNB.

 

Publisert av Ingrid Marie Rekdal Hjelle. Sist endra 12.06.2018
Fann du det du leitte etter?
 
  • TelefonBilde 70 16 59 00
  • PostboksBilde Øyravegen 11, 6240 Ørskog
  • Besøksadr: Rådhuset
  • Komm.nr 1523
  • Org.nr 864978932
Login for redigering