Vil di bedrift delta på Sjekk inn 2017?

sjekk inn 2017 - Klikk for stort bilete

Sjekk inn 2017 vert arrangert 28. desember på Campus Ålesund i kantina på NMK bygget. Her vert det stands, bedriftspresentasjon, mingling og servering.

Sjekk inn vart fyrste gong arrangert i romjula 2016 og responsen både frå utstillarar og deltakarar var over all forventing; 23 utstillarar og rundt 300 deltakarar. Vi har fått tilbakemelding om at arrangementet både førte til nyansettelsar og viktig nettverksetablering.

Sjå stemningsfilm frå 2016 på YouTube:

Kva er Sjekk inn?

Sjekk inn er jobbmessa for studenter og unge voksne - både dei som bur her og de som er heime på juleferie.
Målet er å knytte arbeids- og næringsliv til potensielle arbeidstakarar slik at vi både på kort og lang sikt sikrar at regionen har den kompetansen og arbeidskrafta vi treng.

Praktisk informasjon:

Tid: 28. desember frå kl. 17.00 til 20.00.
Stad: Norsk Maritimt Kompetansesenter, kantina.
Stands: Utstillarane får standplass på ca. 2 meter. Rigging av stands frå kl. 15.00.
Kostnad: Kr 5.000 pr standplass.

Påmelding

Påmelding: https://e-skjema.no/Alesund/sd/skjema/ALE261/Pmeldingsskjema_Sjekk_inn
Påmeldingsfrist: 30. november. NB! Antall standplasser er begrensa.
Kontaktperson: Elisabeth Siem, 70 16 20 18 / 916 46 826, elisabeth.siem@alesund.kommune.no

Som utstillar vil bedrifta bli marknadsført som deltakar på Sjekk inn gjennom nettsider, arrangement på facebook, i deltakerbrosjyre og pressemeldingar.
Sjå meir

Publisert av Ingrid Marie Rekdal Hjelle. Sist endra 27.11.2017